Αρχική Σελίδα

Guangdong Gaoxin Communication Equipment Industrial Co,.Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Guangdong Gaoxin βιομηχανικός ομο εξοπλισμού επικοινωνίας, ΕΠΕ

Guangdong Gaoxin βιομηχανικός ομο εξοπλισμού επικοινωνίας, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1999 σε Guangzhou Κίνα, όντας μια από τις βιομηχανικότερες επαρχίες στη Δημοκρατία λαών της Κίνας. Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής όλων των ειδών περατώσεων συναρμογών οπτικών ινών, κιβωτίου λήξης ινών, και άλλων σχετικών βοηθητικών εξοπλισμών τηλεπικοινωνιών. Κρατάμε τις έννοιες πελάτης-πρώτα και ποιότητα-πρώτα ως φιλοσοφία μας. Καταλαβαίνουμε βαθειά ότι η ποιότητα είναι η σπονδυλική στήλη οποιασδήποτε επιχείρησης. Περισσότεροι από 100 πελάτες έχουν καθιερώσει τις μακροπρόθεσμες επιχειρησιακές σχέσεις με μας αυτοί είναι κυρίως από τις διαφορετικές χώρες που περιλαμβάνουν Βόρεια Αμερική, Ρωσία, δυτική Ευρώπη, Νότια Αμερική, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική και υπολογισμός.

Έχουμε περισσότερους από 20 έμπειρους μηχανικούς εμπειρογνωμόνων με μια συνολική εμπειρία που εκτείνεται πάνω από 30 έτη στη βιομηχανία τηλεπικοινωνιών. Αυτοί οι μηχανικοί έχουν αποκτήσει τα απαραίτητα προσόντα βιομηχανίας για να κάνουν τα παγκόσμιας ποιότητας προϊόντα χωρίς οποιαδήποτε ελαττώματα. Έχουμε παράσχει έναν σημαντικό αριθμό προϊόντων τηλεπικοινωνιών και άριστων εφεδρικών υπηρεσιών από την έναρξή μας προς ικανοποίηση όλων των πελατών μας. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, οι λογικές τιμές και οι άριστες υπηρεσίες μας έχουν δημιουργήσει την αξία για τους πελάτες μας και έχουν αναγνωριστεί από όλους τους πελάτες μας που αγοράζουν επανειλημμένα από μας. Το 2007, περάσαμε την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων ISO9001.

Guangdong Gaoxin παίρνει την κοινότητα αίσθησης ως πολύ σημαντικό μέρος της εξουσιοδότησής του. , Επομένως, έχουμε την ευθύνη να παρέχουμε τα καλύτερες προϊόντα και την τεχνολογία στους πελάτες μας, για να επιτρέψουμε την ευκολία της επικοινωνίας με έναν προσιτό τρόπο

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το Gaoxin ιδρύθηκε στο έτος του 1999.Located σε Guangzhou Κίνα, πού είναι ένα από τα πιό ακμάζοντα μέρη στην Κίνα. Περισσότερο από 10 έτη, εμείς μόνο δεσμευμένοι στις περατώσεις συναρμογών οπτικών ινών deveop που χρησιμοποιούνται σε πολλά είδη εφαρμογών για τους πελάτες μας παγκοσμίως.

Guangdong Gaoxin Communication Equipment  Industrial Co,.Ltd
Guangdong Gaoxin Communication Equipment  Industrial Co,.Ltd
Guangdong Gaoxin Communication Equipment  Industrial Co,.Ltd
Guangdong Gaoxin Communication Equipment  Industrial Co,.Ltd
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Gaoxin ή cOem

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : >30 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 1999

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Guangdong Gaoxin Communication Equipment  Industrial Co,.Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Guangdong Gaoxin Communication Equipment  Industrial Co,.Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Guangdong Gaoxin Communication Equipment  Industrial Co,.Ltd Πιστοποιήσεις